Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1693 niezalogowanych)
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
oni nie jada na wczasy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
fullcasco napisał:
oni nie jada na wczasy

OMG, jak to dobrze, że mi powiedziałeś!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
przeciez gdyby nie miala wychowawczego nie miala by zadnego ubezpieczenia w Polsce
a na ubezpieczenie meza mogla by chodzic do lekarza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów

(kaja20)
Nowicjusz
Ja bym zrobiła tak wyrobiła EKUZ , i zaopatrzyła się w leki w PL takie jak syropy prawoślazowy, malia, eurespal, antybiotyk do tego kultury bakterii, czopki na gorączke, , w płynie na gorączke i przeciwbólowo np. Nurofen forte, krople na katar, i problem rozwiązany .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
kaja20 napisał:
i zaopatrzyła się w leki w PL takie jak syropy prawoślazowy, malia, eurespal, antybiotyk do tego kultury bakterii, czopki na gorączke, , w płynie na gorączke i przeciwbólowo np. Nurofen forte, krople na katar, i problem rozwiązany .

Chryste Panie !!!!! I to wszystko dla 2-latka ????? Ja juz w polowie odczytywania tych lekow poczulam sie chora
Moje dzieci chyba do 18-ego roku zycia 1/10 z tej listy nie widzialy na oczy, czy przypadkiem nie przesadzasz ??? Toz to pol apteki, dziecko jeszcze otruja i bedzie tragedia !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów

(kaja20)
Nowicjusz
Lepiej mieć tą liste to wydatek rzedu 150 zl w pl a tu bezcenne!!!!i jeszcze trzeba wiedzieć kiedy dziecko zaatakował wirus a kiedy bakteria , trxeba umieć rozpoznać przyczynę i ją leczyć.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
kaja20 napisał:
Lepiej mieć tą liste to wydatek rzedu 150 zl w pl a tu bezcenne!!!!i jeszcze trzeba wiedzieć kiedy dziecko zaatakował wirus a kiedy bakteria , trxeba umieć rozpoznać przyczynę i ją leczyć.

To na jakiej podstawi stweirdzasz? Ja wiem, pytam z ciekawosci?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
Karol.Ky napisał:
kaja20 napisał:

no proszę - 150 zł lekarstwem na wszystko! Jak ja żyłam do tej pory?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
anetapolak napisał:
Karol.Ky napisał:
kaja20 napisał:

no proszę - 150 zł lekarstwem na wszystko! Jak ja żyłam do tej pory?

TEz sie nad tym zastanawiam, ale dzieki niej doznalem swego rodaju oczyszczenia!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów

(kaja20)
Nowicjusz
Skoro wiesz Karolku to ni pytaj!!!!
Gdybyś jednak Karolku zgrywał się że wiesz to proszę masz link z obrazkiem
www.rodzice.pl/przedszkolak/zdrowie/bakteria-czy-wirus.html

mamzdrowie.pl/wirus-czy-bakteria-test-odpowie/

za 150zł można kupić wszystko co niezbędne przy dwulatku , wiem to z własnego doświadczenia , leki zakupione pół roku temu zostały otwarte tydzień temu kiedy ja z córką przeziębione bylysmy , wyleczyłysmy się 2 syropami , do tego niezastąpiony syrop z cebuli.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok